Montering av WC & Dusch

Installering av dusch

Alla är inte behov av en stor badrumsrenovering, vissa behöver bara byta t.ex. toalettstolen eller duschen. Vi hjälper dig att installera nya toalettstolar och duschar, vi kan även hjälpa dig att installera duschblandare.

Det är viktigt att du som är kund hos oss låter oss få tillgång till badrummet. Har ni två toaletter i ert hushåll rekommenderar att ni slutar använda toaletten som ska renoveras helt och hållet under vårt arbete. Det här kommer underlätta både för er och för våra rörmokare. Har ni endast en toalett är det viktigt att ni utför nödvändiga toabesök innan vi börjar med vårt arbete för dagen. Att stå och fixa sig i spegeln medans vi byter dusch fungerar tyvärr inte.

Vi förstår att det kan vara en jobbig period för en större familj, vi brukar rekommendera att ta kontakt med en nära granne och fråga om ni kan få tillgång till deras toalett medan vi arbetar.

Som tröst kan vi säga att det oftast inte tar mer än en dag för att byta ut en toalettstol eller dusch, med utrymme för undantag. Vill du piffa upp ditt badrum? Klicka här för att lära dig mer om oss och vad vi gör.

Om oss
Djurstedts Sverige AB är en mångsidig entreprenad vars kännetecken är prisvärda tjänster och utomstående service. Förutom VVS har vi tjänster inom el, bygg och måleri.

Kontakta oss
Dragarbrunnsgatan 36C
753 20 Uppsala

Telefon: 08 – 51 51 75 76
E-post: hans.naumann@djurstedts.se