Badrums och köksrenovering

Exempel på badrumsrenovering

Att renovera köket eller badrummet själv är inte det lättaste att göra. Så varför inte svälja stoltheten och anställa ett företag som vårt i Uppsala? Vi hjälper dig med att renovera både badrum och kök. Vi tar om allting från början till slut och självfallet ger vi dig en garanti på vårt arbete.

Badrum

Till skillnad från många andra VVS-företag idag så siktar vi på en lösning som både är hållbar och tilltalande, för ingen vill ha ett snyggt badrum som håller 1 månad eller vice versa. Vi ser till att alla underliggande skikt är tätade och säkrade så ingen fukt kommer in och skapar potentiella problem. När vi renoverar ditt badrum tar vi ett helhetsansvar hela vägen tills projektet är avslutat och klart.

Innan vi påbörjar renoveringen av badrummet är det viktigt att vi tillsammans med dig kollar över dina önskemål. Vi kollar hur det ser ut i dagsläget och berättar hur vi kan förbättra det befintliga badrummet. Vill du veta mer kan du hoppa tillbaka till vår hemsida och läsa mer.

Kök

Att ha ett kök som man både tycker är snyggt och trivs i är svårt att slå. Så varför inte piffa upp ditt nuvarande kök till något mer modernt? Ett renoverat kök kan få ditt hem att gå från ”okej” till ”wow!”. Köket är ju trots allt platsen där vi troligtvis spenderar majoriteten av vår tid.

En köksrenovering kan innebära mycket, det kan vara så enkelt att man byter ut nuvarande möbler och inredning mot något annat. Men samtidigt kan man satsa mot högre mål och installera nya funktioner, byta ut köksluckor, ny diskmaskin, ny diskhon och mycket mer. Det är endast du som sätter gränserna för hur långt du tar ditt kök. Detta medför även att kostnaden för en köksrenovering varierar rätt mycket. Det är även rekommenderat att inte snåla på renoveringen, då dyrare material håller längre vilket gör att du sparar pengar i längden.

Innan vi utför köksrenoveringen måste vi tillsammans med dig se över dina önskemål och eventuellt ge feedback. Det är inte alltid som precis alla önskemål går att uppfylla, ibland tillåter inte infrastrukturen på ett hem att man kan dra rör som man vill.

Om oss
JBM VVS är en mångsidig entreprenad vars kännetecken är prisvärda tjänster och utomstående service. Förutom VVS har vi tjänster inom el, bygg och måleri.

Kontakta oss
Dragarbrunnsgatan 36C
753 20 Uppsala

Telefon: 08-51 51 75 75
E-post: Info@JBM-VVS.se