Tjänster

En äkta rörentreprenad

Som din lokala VVS-montör i Uppsala vill vi att du ska få kvalitet för pengarna, inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi utför general- och totalentreprenader, kontakta oss gärna mer information angående detta. Vårt fokus är du, kunden, vi ser alltid till att lämna arbetsplatsen när alla har ett leende på sitt ansikte. Vi vill att det ska vara positiv upplevelse för dig som anlitar oss!

Vi vill också påminna dig om att rörarbeten är godkända för ROT-avdrag, dock viktigt att komma ihåg att avdraget endast gäller för privatpersoner. Med ROT kan du dra av upp till 30% på våra arbetskostnader, avdraget gäller per person och år. För att vara extra trevliga så drar vi beloppet direkt på fakturan, så du som kund slipper onödigt extrajobb.

Rörmokare Uppsala kan du lita på

Vi har hjälpt många människor i både Stockholm och Uppsala. Vi kan stolt säga att majoriteten av våra kunder är otroligt nöjda, både med priset, servicen och vårt arbete. Anledningen till att vi har blivit så stora som idag är att våra kunder sprider ordet om oss vidare till nära och kära.

Det här ingenting som sker av slump, vi arbetar väldigt hårt för att du som är kund hos oss ska känna dig nöjd och belåten. Alla medarbetare har service nära intill om hjärtat och gör verkligen allt för att du ska få ett så bra jobb som möjligt. Med våra flera års erfarenhet kan vi tillsammans erbjuda en service som få andra företag har. Dessutom ser vi alltid till att utbilda vår personal för den senaste tekniken, det här är en löpande process eftersom nya produkter och tekniker utvecklas ständigt.

Om vi låter som ett företag du skulle vilja jobba med, tveka då inte på att höra av dig så fort som möjligt. Du får en kostnadsfri offert på alla typer av jobb, både via e-mail och telefon. Kontakta oss på Rörmokare Uppsala idag!

En rörmokare du kan lita på

JBM VVS är ett auktoriserat VVS-företag, bakom företaget står ett team av erfarande och passionerade individer. Vårt företag kan utföra alla typer av VVS-jobb, värme & kyla, vatten, gas och sanitet. Vi har även möjligheten att installera bergvärme eller hjälpa dig med renoveringen av köket eller badrummet. Till skillnad från våra konkurrenter så erbjuder vi ett pris som är vettiga.

Vanlig rörservice

Vi kan hjälpa dig med byte av toalettstolar, vattenlås, vattenklosetter, ventiler och mycket mer. Precis det man förväntar sig från en rörmokare helt enkelt.

Badrums- och köksrenovering

Som din lokala rörmokare i Uppsala har vi flera nära samarbeten med elektriker och byggfirmor. Därför kan vi erbjuda dig som är kund hos oss en helhetslösning för ditt kök eller badrum.

Värmepumpar och bergvärme

Eftersom vi bor i ett land där det är kallt halva perioden av året är det många som vill värma upp sitt hus. Ett vanligt förekommande jobb hos oss är att installera bergvärme eller luft- och vattenvärmepumpar. Vi ger dig gladligen rådgivning kring detta och hur du hittar det rätta system för ditt hus. Vi kan rekommendera luftvärmepumpar då dessa värmer samtidigt som dem är kostnadseffektiva.

Varmvattenberedare

Har ni oturen att vara utan varmt vatten under de kalla vintermånaderna är ni vår högsta prioritering, vi hjälper er som fort som möjligt. Vi kan dessutom erbjuda fasta priser på alla våra varmvatteninstallationer.

Gas

Vi på JBM VVS har också behörighet för att installera EG-typgodkända gasapparater, som spisar och utrustning för restauranger. Alltså spisar, hällar, grillar och ugnar som är CE-märkta, både för vanligt hushållsbruk och på restauranger.

Kyla

Vi arbetar även med kyla, vi kan installera, underhålla och ge service på alla typer av köldmedium.

Om oss
JBM VVS är en mångsidig entreprenad vars kännetecken är prisvärda tjänster och utomstående service. Förutom VVS har vi tjänster inom el, bygg och måleri.

Kontakta oss
Dragarbrunnsgatan 36C
753 20 Uppsala

Telefon: 08-51 51 75 75
E-post: Info@JBM-VVS.se