Om Oss

Expanderat bortom Stockholm

JBM VVS drog igång år 2007 med visionen att bli den byggentreprenad som var bäst i hela Stockholm. Nu såhär år 2018 är vi på god väg mot vårt mål, vi har expanderat till flera städer, där bland annat Uppsala och har hjälpt tusentals kunder över hela Sverige. Vad som började som en liten entreprenadfirma har nu växt sig större och vi kan erbjuda tjänster inom el, rör och städ. Ni kan läsa mer om vi kan göra för er inom VVS på vår startsida: https://rormokareuppsala.nu/

Vi är ett auktoriserat VVS-företag och vi följer alltid branschens regler för alla typer av installationer vi utför.

Vår värdegrund

Vårt mål är att vara ett nytänkande företag som lägger stor fokus på kunden. Det vill säga är att vi kommer göra allt vi kan för att göra dig nöjd. Vi jobbar främst efter tre huvudpunkter:

  • Vi ser alltid till att bemöta varje kund på samma trevliga sätt, oberoende om du beställt vårt största jobb eller bett oss rensa avloppet.
  • Vi ser alltid till att ha de bästa priserna på marknaden.
  • Vi ser alltid till att våra tjänster utförs på bästa möjliga vis, för att kunna garantera ett resultat som osar av kvalitet.

Kontakta oss idag så berättar vi mer, vi ser fram emot att få hjälp dig

Privatperson eller företag, vi finns här för dig!

Om oss
Kvadrator AB är en mångsidig entreprenad vars kännetecken är prisvärda tjänster och utomstående service. Förutom VVS har vi tjänster inom el, bygg och måleri.

Kontakta oss
Dragarbrunnsgatan 36C
753 20 Uppsala

Telefon: 08-51 51 75 75
E-post: Info@JBM-VVS.se